Hur man spelar online

När du bestämt dig på din vadslagning byrå som du vill satsa , det är bättre att gå igenom nedan linjer att lära dig hur du kan spela online och vad är skillnaderna från gatan vadhållningsbyråer.

Först måste du öppna ditt spelarkonto på den webbplats som du vill satsa (du kan öppna konton hos varje webbplats, men du kan inte ha flera konton på samma webbplats).

Du måste sätta in pengar på ditt nyöppnade konto som du kan använda för att göra satsningar. Mer användbar information kan hittas på nätet inlåning sidan. Online bookmakers erbjuder ett rikt utbud av spel att välja mellan. Välj först idrott, då ligan du vill satsa och sedan matchen.

.Typen av satsningar, hittar du spel som du redan använt med, 1x2 eller 12 slag. Dessa typer av satsningar läggs en mängd andra spel hittar du specificaly online. Således kommer du under / över vad (antalet mål i matchen - under / över ett visst antal) målskytt spel (spelare som gjorde mål i den matchen: första målgörare, sista målgörare, när som helst målskytt) Rätt resultat (spel på rätt resultat), antal mål (spel om antalet gjorda mål i matchen), Asian Handicap (12 eller 1x2 vadslagning med en ingår handikapp), eller kvalifikationer och vinnare turnering, och många andra kombinationer (Scorecast - en kombination av Goal målgörare och rätt resultat).
 

Värdet av spel kan vara mycket små. Du kan satsa även med 0,5 USD (eller 0,01 euro). Dessa är de lägsta värdena, medan maximivärden skjuts upp så mycket som möjligt, så du kan göra en satsning på ens 20.000 euro!
 

Odds som du hittar kommer att vara i tre format som är specifika för olika marknader. För Rumänien, kan du visa i europeiskt format (eller decimal). Således kommer du att hitta priser som 2,0, 3,15, osv. Resultatet beräknas med hjälp av aktuella insatsen multiplicerat med oddset. Således, om vi tar ett exempel där du gör en satsning på 10 euro på odds 20,0 Scorecast kan du tjäna 200 euro. Jag tog som exempel Scorecast marknaden eftersom den är en stor satsning typ som tillåter dig att satsa på samma match på rätt resultat och målgörare, på samma vadhållning biljett (det är ganska lätt att matcha med ett första målgörare med rätt resultat - beroende på din förmåga att förutsäga - och resultatet är den mest fördelaktiga odds som möjligt). Scorecast spel finns på Gamebookers, PartyBets och betway.
 

.Combi satsningar är också möjligt. Du kan satsa på fler spel på samma biljett, och oddsen för varje enskild match kommer att multipliceras för att få den slutliga vinsten odds. Således, om du satsar på en match på oddset 2,0 och en annan match på oddset 3,0, på samma biljett, kommer den slutliga vinsten odds 2,0 x 3,0 = 6,0. Vissa organ såsom Gamebookers och PartyBets erbjuder ett specialerbjudande som kallas hot combo-spel som är förstärkt med upp till 30%.
 

Livespel är också en del av online gaming. Samtliga myndigheter Särskilda erbjudanden live betting plattform. Detta innebär att du kan sitta med din laptop / PC framför när en match spelas och du kan satsa på det spelet (som kommer nästa mål, vem som vinner osv.). Live betting Oddsen ändras dynamiskt beroende på spel (laget gör mål och ta ledningen, etc. ..). Även organ som Unibet och betway erbjuder även streaming via internet som låter dig se matchen på internet och satsa på det i samma fönster.

Resurser för sportvadslagning: