Online Sportspel Bonus

Online betting byråer erbjuder i de flesta fall bonus för registrering. Detta är ett sätt att locka nya kunder på sin sida. Förutom bonusar vid registrering, kommer de erbjuder även andra bonusar under sport stadier, lojalitet bonusar.

Registrering av bonus kan vara av flera olika slag: insättningsbonus (deponera ett belopp och bookmakers kommer att matcha din insättning med en bonus), den första insatsen bonus (känd som gratis spel, bonusar beroende på värdet av den första insatsen), ingen förlust bet bonus (bonus på den första satsningen, men bara om satsningen förlorar, så du får pengarna tillbaka). För den svenska användare finns främst bonusar. Nedan hittar du mer rekommenderas bonusar och typ.

Website   Bonuskod
Mobilbet Mobilbet bonuskod
Unibet     Unibet bonuskod
Ladbrokes Ladbrokes kampanjkod
Betsson Betsson kampanjkod
BetSafe Betsafe bonuskod
Bet365 Bet365 bonuskod

Några av de webbplatser som förtecknas ovan drivs i rumänska språket (de markerade med flagga Svenska). Andra webbplatser är i drift i andra språk (UK flagga markerade med finns på engelska och andra internationella språk - spanska, tyska, franska). Det rekommenderas att använda bonuskoder och koder referrer vid registreringen för att säkerställa mottagandet av din bonus.