Hur man sätter in för online sportvadslagning

Som vi behöver pengar för att satsa med online betting byråer har vi listat några steg nedan som kommer att göra en första insättning utan risk. Vi vet att känslan av otrygghet som drabbar oss alla i början, speciellt när det handlar om pengar, vilket är varför vi listat några tips som ska följas för att skydda dig själv.

1. Börja med att öppna ett konto hos någon av online bookmakers . När ett konto öppnas använda riktiga och exakta detaljer annars kommer ditt konto att avbrytas och avslutas. Personliga används detaljer kommer att kontrolleras av satsningen byrå med din första insättning. Om du använder falska eller felaktiga uppgifter om förskottsbetalning kommer att ogiltigförklaras. E-postadressen måste vara korrekt eftersom du även få e-post med instruktioner om de har registrerats och bonus detaljer. Observera att bookmakers använder kryptering teknik som kommer att skydda dina uppgifter på nätet, och utöver dessa, detaljer kommer din skyddas av lagen.

2. Du behöver ett kreditkort (betalkort eller kreditkort). Nästan alla kort kommer att fungera online, men det är bättre att kontrollera dessa uppgifter med den utfärdande banken. Våra rekommendationer är att använda ett VISA-kort (Classic eller Electron), men Maestro / Mastercard kommer också att vara bra. Valuta för ditt kort är obetydlig (även om du har ett kort i euro, kan du göra insättningar i USD eller GBP).

3. Logga in på ditt konto och gå till avsnittet Sätta in pengar (in pengar). Här fyller du i de obligatoriska fälten (det belopp du vill sätta in, kortnummer, namn på kortet, utgångsdatum, korttyp - Visa / Maestro, och CCV kod - på baksidan av kortet finns några siffror bredvid underskriften på det vita bandet - CCV är koden för de tre sista siffrorna i detta nummer). Varning: Använd inte avslöja din PIN-kod - i online-transaktioner denna kod kommer aldrig att ställas. När du har fyllt i fälten korrekt, klicka på knappen för att fortsätta och i 30 sekunder transaktionen kommer att slutföras och pengarna kommer att bli tillgängliga i spelkonto.

4. I detta skede kan du redan börja satsa. Kontrollera vadslagning erbjudandet, välj vad du vill göra, ange det belopp du vill satsa och bekräfta din insats. Satsningen kommer automatiskt att tas från de pengar som finns i ditt spelkonto, i gränsen för kontant insättning och bonus.